Ismerje meg a véleményeket a réz edényekről
Aki szeret főzni, az tudja, hogy nincs is fontosabb a konyhában, mint egy minőségi eszköz, amellyel fantasztikus ételeket készíthet.
Ezért is örvendnek több évtizede töretlen népszerűségnek réz edények. Minden professzionális konyhában, minden kulináris filmben és minden fotón megjelennek, amelyek a legjobb, világszínvonalú éttermeket hirdetik.
Miért szeretik a szakemberek a réz edényeket?
Egy jó étterem minden szakácsa tudja, hogy a réz egyedülálló és nagyon hatékony anyag a hővezetés terén. Az étel kiszedés után is viszonylag sokáig tartja a hőmérsékletét. És ez az egyik tulajdonsága, amiért a tudatos fogyasztók szeretik a rezet! A második fontos és ritkán tárgyalt kérdés a hő egyenletes eloszlása. Ez azt jelenti, hogy a feldolgozott élelmiszert minden oldalról azonos szintre melegítik.
Ezért ez egy fantasztikus anyag és kiváló karmester. De a réz edények sokkal többet kínálnak szerelmeseiknek. Tehát nézzük meg őket közelebbről! A legfontosabb elem a tűzhely teljes hőmérséklet-szabályozása. A főzőmesterek ezt jól tudják, ezért használják a legjobb minőségű réz edényeket.
Felejtsd el az étel ragadását!
A más anyagból készült termékek nehezen szelídíthetők, ezért nehezen kezelhetők. Sőt, amikor speciálisan főz, gyakran növeli vagy csökkenti a gázt. És ez nem minden anyag esetében igaz. Ez a fontos tulajdonság többek között azt jelenti, hogy semmi sem ragadhat rá a rézserpenyőre. A hő egyenletessége és eloszlása biztosítja, hogy az étel egyáltalán ne ragadjon le.
Mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag nem használ zsírt. Ez egy másik pozitív szempont a réz edények használatában. Ha süt valamit, és a serpenyőben lévő olaj ellenére az étel megég vagy leragad. Ez természetes dolog a hőmérséklet-ingadozásokkal. A változása okoz ilyen kellemetlen hatásokat….
A luxusról írok, de mindenki, aki tekintélyes terméket vásárol, legalább egy kicsit gondolkodik a megtakarításon. A rézből készült edények nemzedékekig kitartanak, és erről nem kell írnom. De mennyire fontos az energiamegtakarítás, amellyel ezek a termékek rendelkeznek. A réz az egyik legenergiahatékonyabb fém, ezért kérjük, figyeljen ezekre a nagyon fontos jellemzőkre.
A réz edényeknek nincs szaga vagy olyan anyag, amely bármilyen módon reagálhatna különféle szószokkal és húsokkal.
Így bármilyen étel elkészítése mellett döntesz is, nem kell aggódnod az íze miatt. Azt mondják, hogy a réz edényeket csak szakembereknek szánják. Ez teljesen valótlan. Mintha azt mondanánk, hogy a Laboutin magassarkúit csak modelleknek tervezték.
Réz edények – csak pozitív vélemények!
Valaki szeret főzni, értékeli a főzés luxusát és kényelmét égési sérülések és kellemetlen szagok, réz edények nélkül hihetetlenül fontos ajándék lesz számára. Ha nem is főzőmester, akkor is érdemes felszerelni konyháját egy olyan készlettel, amivel egy teljesen más, magasabb szintre emelheti kulináris képességeit. Minél jobb eszközöket használunk egy adott tevékenység végzésekor, annál jobb hatással lesz a végeredményre, azaz jelen esetben az ételre.
Ezt a luxust nyújtja a Ruffoni márka, amely generációk óta készít csodálatos és exkluzív réz edényeket kézzel. Ennek a rendkívüli gyártásnak a kínálatát láthatjuk az üzletben Luxus termékek. Sok évvel ezelőtt találkoztunk egy vásáron. És amikor megláttam ezeket a konyhaművészeti alkotásokat – azt mondtam, ez csajszi! Természetesen a legtöbb edény hasonlít egymásra, de nem Ruffoni…
Ha nem is főz, Chanel illatúak lesznek! Elég, ha az étkezőben vagy a konyhában állnak, mesteri stílusban tökéletesen illeszkednek. Ez egy megszegett konvenció, amelyet a múlt korszakaiból kölcsönöztek. Eszembe jut a régi szép idők, amikor az ételeket igazi fém edényekben készítettek, ehhh.
A legtöbbet megemlítem ”kalapált” Az edények géppel készített edények. Ezt robotok végzik, és nem sok köze van a kézi munkához. A széleknek kissé egyenetlennek és hullámosnak kell lenniük, mert ez egy mesterember munkája. Elképesztő, hogy az emberek mennyire bedőlnek az ilyen ciki trükköknek. Itt minden bizonnyal az ár az elsődleges meghatározó, így a fogyasztókat maguktól becsapják…
Oké, a Ruffoni évek óta örvendezteti rajongóit, és nem kell sokat mondanom. Számomra a legnagyobb felfedezés, amit egy edény lehet SZEXIS a fedők kialakítása. Sehol máshol nem láttam ily módon készült zöldségfigurákat, amelyek rézedények felső részét díszítették volna. Ez teljes őrület, és tudom, hogy ügyfeleink különösen szeretik az ilyen kiegészítőkkel rendelkező modelleket.
Szerintem kicsit olasznak néznek ki kerámia dekoratív design, amelyet évszázadok óta csodálnak szerte a világon. kétségtelenül a világ legforróbb pontja, ahol igazi presztízsre tesznek szert.
Ha nagy kulináris vágyaid vannak, és kulináris blogger vagy, javasoljuk, hogy vásárolj réz edényeket. Nem ok nélkül választják a világ legjobb szakácsai réz edényeket és nem például teflont. Utóbbiak egy remek médiakampány ellenére átlagosan jó minőségűek és az idő múlásával láthatóan elhasználódnak, ami jelentősen befolyásolja az elkészített ételek minőségét.
A réz edények egyszerű tisztítása
A réz edények karbantartása sem igényes (ez igaz a teflon edényeknél, amelyeket speciális módon kell mosni és törölni, hogy elkerüljük a teflon túlzott kopását).
A réz edényeket viszont nagy tartósság és szilárdság jellemzi, aminek köszönhetően az Ön által elkészített ételek még 20 év ilyen edényhasználat után is ugyanolyan jók lesznek. Hacsak nem lesz időközben kiemelkedő szakács, akkor természetesen az ételek minősége jelentősen javul.
Minden más típustól eltérően, a réz edények nem kopnak el és nem sérülnek meg.
A réz edények és pozitív vélemények csak előnyt jelentenek
A prémium és szuperprémium termékek egyik legfontosabb jellemzője a hosszú élettartam. A gyártók ezt felismerték, ezért elsősorban jó minőségű anyagokat használnak. Végső soron nagy használati örömet okoznak, és egész generációkat szolgálnak.
Ha ezt nem látja, hiába keresi a minőséget. A jó termék garanciája pénzbe kerül, de itt a megtakarítás rövid életű. Egyetlen önmagát tisztelő gyártó sem gyárt alacsony áron réz edényt. Személy szerint leginkább kézzel készített árukat ajánlok, így itt az ár a meghatározó. És termék lesz belőle? Portugáliából, Olaszországból és Németországból. Ma mindenki számol a költségekkel, és sok erőfeszítést kell tennie a termelésbe.
Ügyfeleim egy darab réz főzőedényt vásárolnak, majd lassan más darabokat választanak. Bár vannak olyanok is, akik egyszerre vásárolnak egész készletet. Nincs rohanás, így ha szeretnéd megnézni, mire képesek a luxus réz edények, küldünk egyet tesztelésre! Nincs mit:)
Szeretem a finom ételeket, de nem úszom az olajban. Szóval tudod miről beszélek, szerintem ezzel a témával nem vagyok egyedül. A réz az réz, és ezen semmi sem változtat.
Rendben, ha rézedényeket akarsz kipróbálni, írj… michal@luxuryproducts.pl
Szólj hozzá