PC Premium verzió
fotó: idealpd.com

Minden otthonban, irodában, hivatal számítógép van jelen. Néha azonban még a legjobb minőségű, modern laptop sem elég. Sokan, akiket lenyűgöz a technológia, szívesen készítenek saját berendezést. A grafikus kártyák, a RAM és a vízhűtés kialakítása lenyűgöző. Ezzel párhuzamosan a házak teljesen új minőséget és funkciót kaptak. A fával burkolt vagy akár üvegezett, stílusos világítást biztosító padlóelemek reprezentatív helyet kaptak az íróasztalon. A prémium PC az iroda stílusos eleme, amely a modernitást és a technológiai szenvedélyt hangsúlyozza.

Prémium PC – stílusos ötlet számítógéphez

A számítógépházat szakemberek és valódi tervezők tervezték. A modernek lenyűgöznek ötletességükkel és dizájnjukkal. Hatalmas sokszínűségüknek köszönhetően sikeresen választhatja ki őket saját ízlésének és preferált stílusának megfelelően, függetlenül attól, hogy a retro stílust vagy a futurisztikus filmekből származó stílust részesíti előnyben.

Yanko Design
fotó: yankodesign.com
Ideális Pc Com Retro
fotó: fractal.com

Asztalra helyezve kiemelik a tulajdonos stílusát és felkeltik a figyelmet. Melyek a legújabb trendek a modern, stílusos házak tervezésében?

Üvegezett ház

A prémium verziójú PC-k gyakran lenyűgöznek ízléses LED-világítással. Az egységek stílusának legújabb trendjei nagy hangsúlyt fektetnek a komponensek fénnyel történő kiemelésére. A modern LED technológia lehetővé teszi a grafikus kártya, a RAM vagy az alaplap kiemelését a kiválasztott színekben. Az igazi ugrás azonban a lenyűgöző és hatékony vízhűtés. Az egységben gondosan elhelyezett átlátszó kábelek, amelyek színes vagy LED-es megvilágítású folyadékkal vannak feltöltve, rendkívül stílusosak.

Xy8jkykslnuavfz4neeyeud
fotó: tomshardwear.com

Egy speciális szoftver lehetővé teszi az alkatrészek háttérvilágításának színátmenetben vagy egy tónusban történő beállítását. Ennek köszönhetően az üvegezések nagyon esztétikusnak tűnnek. Ugyanakkor a teljes RGB palettához való hozzáférés lehetővé teszi a színek egy pillanat alatti megváltoztatását.

Retro stílus

A klasszikus stílus vagy a fa szerelmeseinek az irodában a retro stílusú szekrények tökéletes választást jelentenek. A PC prémium verziójának nem kell különféle színekben világítania. A futurisztikus, üvegezett, világító egységek mellett egyre gyakrabban érhetők el a hagyományos kivitelek neves gyártóktól.

Fractal Com 1
fotó: fractal.com

A házak ezért természetes anyagokból, például fából készülnek, vagy a fém elemeket elegáns mahagóni díszíti.

Néha stílusos régi rádiókra hasonlítanak. A PC retro változata nem vonzza a szemet, éppen ellenkezőleg, ahelyett, hogy a központ lenne, kiegészíti az iroda klasszikus stílusát.

Az ilyen modern, stílusos egységek remekül mutatnak az íróasztalon bőrbetétekkel, elegáns naptárral vagy akár szobrocskák

PC-s verzió “másképp”

A modern hűtési technológiák lehetővé teszik, hogy a tervezők fantáziájának nincs határa. Ezért a piacon vannak piramis alakú tokok, lázadó post-punk stílusban, vagy számítógép – elektromos íróasztal, ahol az alkatrészek egy üveglap alatt vannak elrendezve.

Post Punk Pc
fotó: freepik.com

A PC prémium verziója most egyedi stílust kapott. Rengeteg stílus és forma, valamint az egység egyfajta továbbfejlesztése az “alkatrész doboztól” a dekorációig hivatal, hangsúlyozva a stílust és jól néz ki. Mellékletként annyit szeretnék hozzátenni, hogy a modern technológia lehetővé teszi a saját egyedi, egyedi ház kialakítását.