La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája

La Zagaleta Az európai exkluzivitás szinonimája
fotó: drumeliarealestate.com

Spanyolország egyedülálló építészetéről és rendkívüli természetéről híres. A félsziget azonban nemcsak Gaudi egyedi dizájnjaival gyönyörködtet, hanem gyönyörű villáival is. Hosszú ideig az egyik legrangosabb hely volt, és még mindig az maradt La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája.

La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája Spanyolország szívében

A La Zagaleta Európa egyik legszebb részén, a Costa del Solon található. Ennek az egyedülálló helynek érdekes története van. A La Zagaleta terület története az 1970-es és 1980-as évekre nyúlik vissza, amikor a szaúdi Adnan Khashoggihoz, a pazar életmódot folytató híres fegyverkereskedőhöz tartozott.

Spanyolországban található fényűző vadászbirtokát adóhátraléka miatt elkobozták, és 1992-ben egy állami árverésen adták el, amely egy egyedülálló villatelep történetét indította el. A kiváltságos helyen található komplexumból kilátás nyílik a Földközi-tengerre és a Gibraltári-szorosra, így könnyen elérhetők olyan vonzó úti célok, mint Marbella és Ronda. A dombokon lévő lakatlan magánterület sokáig ideális helynek bizonyult a buja erdők között elhelyezkedő luxusvillák számára. Felfüggesztett a hegyek és a tenger között.

A tökéletes lakótelep ötlete

A birtokot a legmagasabb osztály tervezte építészek. Harmonizál a természettel és maximális kényelmet biztosít a lakóknak. Minden villa egy híres tervezőről kapta a nevét. A belsőépítészetet sem bízzák a véletlenre. Emiatt a La Zagaleta villákban lakni a luxus legmagasabb formája.

Drumelia Ingatlan1
fotó: drumeliarealestate.com

A napsütéses időjárás, a hűvös tengeri szellő és a meleg tél kombinációja ideális klímát teremt. Ez egy elit hely, ahol a természet közelsége, a kifinomult mediterrán konyha és a magas életminőség teszi La Zagaletát a kevesek helyévé.

A La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája – nem csak a villákra vonatkozik. A területen hektárnyi golfpálya, istálló, úszómedence és egy otthoni gyógyfürdő is található. Sok villa helikopter leszállópadokkal van felszerelve. A közelben exkluzív éttermek is találhatók.

A La Zagaleta virágzása

Khashoggi történetének vége után a La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája – szimbólummá vált. luxus és presztízs. A nemzetközi iparmágnások befektetéseinek és a legmagasabb szintű figyelemnek köszönhetően ez a terület a világ egyik legexkluzívabb helyévé vált. Ezen a birtokon minden ház az elegancia és a kifinomultság esszenciája. Ez egy paradicsom azok számára, akik a legmagasabb luxusban szeretnének élni.

La Zagaleta és Marbella olyan hely, amely az évek során felkeltette a hírességek figyelmét. Audrey Hepburn, Deborah Kerr, James Hunt, Stewart Grainger, Rod Stewart és Sean Connery csak néhány a hírességek közül, akik Spanyolország ebben az exkluzív szegletében építették fel otthonukat.

Marbella körzetének folyamatos vonzereje

Bár sok év telt el azóta, hogy Audrey Hepburn és más híres emberek felállították Marbellában rezidenciájukat, ennek a helynek a vonzereje nem csökkent. Még mindig sok híres ember figyelmét felkelti, akik engednek a varázsának, és ingatlanvásárlás mellett döntenek.

La Zagaleta – az európai luxus szinonimája – Marbella varázsából meríti varázsát, amely város régóta a kifinomult presztízs szimbóluma. Az évek során Marbella vonzotta és vonzza mind a gazdag, mind a híres megjelenésű embereket paradicsomi menedékház a Costa del Solon. Ez azonban még tekintélyesebb, exkluzívabb és diszkrétebb arc.

Hugh Grant és a presztízs

A La Zagaleta-i ház nem csak egy ingatlan – a státusz és a presztízs szimbóluma. A híres színész, Hugh Grant egyike a sok hírességnek, akik úgy döntöttek, hogy házat vásárolnak ezen az exkluzív birtokon, hangsúlyozva annak elitizmusát és egyedi karakterét. A pletykák szerint Vlagyimir Putyinnak van egy hihetetlenül biztonságos, őrzött és rendkívül fényűző villája ezen a szokatlan területen.

Ark Architect Com
fotó: arkarchitects.com

A La Zagaleta ingatlanjai valódi rezidenciák, amelyek telekterülete meghaladja az 5000 m²-t. Mindegyikhez feszített víztükrű medence és lélegzetelállító tengeri kilátás tartozik. Ezeknek a lenyűgöző otthonoknak a belseje a legmodernebb felszerelésekkel van felszerelve, mint például edzőtermek, gyógyfürdők, szaunák és relaxációs szobák.

Marbella, és különösen La Zagaleta olyan hellyé vált, ahol híres emberek megtalálhatják földi paradicsomukat. A gazdagság, a luxus és a magánélet tökéletes hellyé teszi azok számára, akik el akarnak menekülni a világhírű nyüzsgő világ elől, és a béke és a kényelem oázisára vágynak.

A La Zagaleta szolgáltatásai: tökéletesség és kényelem

La Zagaleta a golf szerelmeseinek paradicsoma. Két privát golfpálya nem csak kiváló játékkörülményeket kínál. A minőségük szinte legendás. A villákból festői kilátás nyílik a környező hegyekre és a tengerre. A spanyol villabirtok egy olyan hely, ahol a golf nemcsak sport, hanem az érzékek számára is élményt nyújt.

A Khashoggi egykori vadászkastélyában található tagklub a La Zagaleta társasági életének központja. A tengerre és a hegyekre néző étterem, az elegáns klubszobák és az exkluzív felszereltség olyan hellyé teszik, ahol a luxus és az egyedi stílus találkozik.

Biztonság és magánélet: a béke oázisa

A La Zagaleta – az európai exkluzivitás szinonimája, egyben a biztonság oázisa is. Az őrzött bejárati kapuk és a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatás teljes körű magánéletet és nyugalmat biztosít a lakók számára. Azok a személyek, akik nem a villa lakói, alapvetően lehetetlenek. A hétköznapi turisták számára ez a hely szinte mitikus és megközelíthetetlen.

A diszkréció a La Zagaleta életének kulcsfontosságú eleme. A lakosok teljes bizalmasságot és magánéletet élveznek, ami miatt ez a hely vonzza a világ legbefolyásosabb embereit.

A kényelem és az elegancia oázisai

A La Zagaleta nemcsak luxusházak, hanem építészeti remekművek is. Minden ingatlan egyedi dizájnjával, kiváló részletgazdagságával és magas színvonalú kivitelezésével tűnik ki, ami igazi gyöngyszemgé teszi őket az ingatlanpiacon.

Ark Architect Com1
fotó: arkarchitects.com

A La Zagaleta házak belső terei minden modern kényelemmel felszereltek, amelyek a legmagasabb kényelmet és funkcionalitást nyújtják. A fejlett biztonsági rendszerektől az intelligens technológiai megoldásokig – minden a legigényesebb ügyfelek igényeihez igazodik.

Michelin-csillagos éttermek a közelben

A legigényesebb ízlésűek néhány kilométeren belül élvezhetik a Michelin csillaggal kitüntetett, kifinomult spanyol konyhát.

Először is, nem hagyhatja ki a Marbella régi részén található Skina-t. Két Michelin-csillag büszke tulajdonosa, és ötvözi a helyi konyhát az avantgárd vonásaival.

A díjnyertes séf tulajdonában lévő Dani García Group egyedi élmények széles választékát kínálja minden éttermében. Babette egy cetlit kínál Franciaország, stílust és osztályt áraszt. A Bibo egy kifinomult és elegáns lehetőség, de az andalúz konyhának köszönhetően kötetlen légkörrel.

A Dani García csoporthoz tartozik a Kemuri, egy japán étterem is. A leghagyományosabb japán konyhát szolgálja fel, de magába szívja annak szokásait és élményeit is. A húsimádók számára ugyanannak a szakácsnak az éttermei közé tartozik a Leña, ahol a húsé a főszerep.

Drumelia Ingatlan2
fotó: drumeliarealestate.com

Az egy Michelin-csillaggal kitüntetett Messina célja, hogy harmóniát és tisztaságot hozzon minden falatba, mindig a gondosan válogatott helyi konyhára alapozva.

Ez csak néhány a legjobb étkezési lehetőségek közül, amelyek mindössze pár lépésre találhatók a La Zagaletától.

La Zagaleta – a kevesek paradicsoma

A La Zagaleta mindenféle szolgáltatást kínál lakóinak, hogy minden igényt kielégítsenek. Ezért megrendelheti az egyéni igényeire szabott szolgáltatásokat, például helikopteres transzfert az üdülőhelyen található privát helikopter-leszállóhelyről, vagy privát transzfereket jachton vagy autóval.

Gondosan megtervezve, hogy vendégei számára kivételes életminőséget biztosítson, ez a Costa del Sol egyik legexkluzívabb szeglete.

Ez nem csak lakótelep, hanem… a luxus, az elegancia és a presztízs szimbóluma. Története, felszereltsége és egyedi otthonai tökéletes helyet teremtenek azok számára, akik a legmagasabb színvonalon szeretnének élni. Ez az a hely, ahol az álmok valósággá válnak, és az élet a luxus és a kényelem új dimenzióját kapja.